Waarom Hans Knol?

Zoekt u een hovenier die een tuin kan ontwerpen en aanleggen die aansluit bij uw wensen en kwalitatief van een hoog niveau is? Dan bent u bij Hoveniersbedrijf Hans Knol bij het juiste adres! Bij ons bent u verzekerd van een product waar u nog jaren van kunt genieten. Wij hebben ons de afgelopen jaren kunnen ontwikkelen op diverse vlakken gerelateerd aan het groenvak. Zoals;

Aanleg en onderhoud van:

  • Bedrijfstuinen
  • Particuliere tuinen
  • Omgevingszorg van instellingen en scholen
  • Hydrobeplanting

Voor een logisch ontwerp
Ontwerpen is een vak waarvoor inzicht, kunde en ervaring nodig is. Onze ontwerpers maken voor u een ontwerp waarin deze ervaring, kunde en inzicht zijn verwerkt. Ontwerpen doen we in 2D maar een uitbreiding naar 3D is ook mogelijk.

Wij gaan voor kwaliteit en duurzaamheid
Door onze jarenlange ervaring in het vak en de samenwerking met verschillende tuinarchitecten is het bedrijf in staat om een kwalitatief hoogwaardig product neer te zetten. Wij zorgen ervoor dat dit op een duurzame wijze word gedaan door: recycling van materialen, scheiding van afval, gebruik van natuurlijke meststoffen en de keuze voor duurzame materialen die lang meegaan.

Met vakbekwaam personeel
Met een middelgroot hoveniersbedrijf hebben wij voor iedere klus de juiste hovenier. Wanneer het gaat om projecten van grote omvang, onderhoud of andere disciplines binnen het begrip ‘groen’. Iedere hovenier heeft zijn eigen kwaliteiten.

Oplossingen
Door oplossingsgericht te denken besteedt een groot deel van onze klanten zonder twijfel het werk aan ons uit. Wij zorgen voor passende oplossingen en denken hierbij ook aan uw portemonnee.

Door heel Nederland
Onze expertise wordt gevraagd door heel Nederland. Van een betonnen trap bij een kantoorpand in Amsterdam tot een particuliere tuin in Renswoude.

Theme: Overlay by Kaira