Over Hans Knol

Geboren en getogen in Harderwijk had Hans Knol al liefde voor bloemen en planten. Als 13-jarige verhuisde hij naar Bunschoten-Spakenburg en kreeg hij al snel een goede reputatie als klusjesman in de tuin én had hij zijn eigen moestuin op de Zuidwenk.

Tijdens de opleiding voor boom- en bloementeelt werd duidelijk dat de grond in Bunschoten-Spakenburg niet geschikt was voor boom- en bloementeelt. Noodgedwongen besloot Hans Knol daarom zijn liefde voor bloemen en planten in te zetten als hovenier.

Na jaren tuinieren op de Zuidwenk kwam een einde toen de Zuidwenk een nieuw bestemmingsplan kreeg. In 1978 verhuisde het bedrijfspand, inmiddels een hoveniersbedrijf, naar de Ansjovisweg. Van de Ansjovisweg verhuisde het bedrijf in 1988 naar de Palingweg. Dit bedrijfspand was een kas en dat kwam goed uit bij de opslag van bloemen en planten.

In 1989 kwam er de mogelijkheid om nog een keer te verhuizen, dit keer naar de Fahrenheitweg 7. Een combinatie van bedrijfs- en woonruimte op 1 stuk grond. De kas van de Palingweg werd afgebroken en op de Fahrenheitweg weer opnieuw opgebouwd.

Inmiddels is het hoveniersbedrijf uitgegroeid tot een bedrijf waarvoor elke dag van 7 uur ’s morgens tot 4 uur ’s middags hoveniers zich inzetten om van uw tuin een droomtuin te maken.

Op kantoor wordt u nog steeds bijgestaan door familie Knol. Wij helpen u graag verder.

Theme: Overlay by Kaira