Onderhoud

Onderhoudscontract
Nadat wij uw tuin hebben ontworpen en aangelegd is het mogelijk om bij ons een onderhoudscontract af te sluiten, dit kan per week, maand, kwartaal of jaar. Er zijn genoeg mogelijkheden om het zo in te richten dat uw tuin goed onderhouden blijft en uzelf de inspanningen levert die voor u wenselijk zijn.

Onderhoudsbeurt
Legt u liever niet vooraf de momenten vast om uw tuin te laten onderhouden maar trekt u liever aan de bel wanneer u dat nodig vind? Het is ook mogelijk om een enkele onderhoudsbeurt bij ons af te nemen,u kunt die bijvoorbeeld ook aan iemand cadeau geven, wij zijn u graag van dienst.

Voorjaar- en/of najaarsbeurt
Om uw tuin goed te onderhouden is een voorjaar- en najaarsbeurt van uw tuin van groot belang. Onze hoveniers staan voor u klaar om uw tuin voor te bereiden op de zomer of de winter. In het voorjaar kunt u denken aan: de tuin onkruid vrij maken, bestrating schoonmaken en het snoeien van bomen die niet in de winter gesnoeid mogen worden. In het najaar kunt u denken aan het schoonmaken van uw tuin zoals bladruimen en het snoeien van (grote) bomen en heesters. Ook het onderhoud van het gazon komt aan bod bij de voorjaar- en najaarsbeurt.

Bomen en heesters
Bij hoveniersbedrijf Hans Knol kunt u terecht voor het professioneel snoeien, rooien en robben van bomen. Het uitfrezen van de stobben wordt op vakkundige wijze uitgevoerd. Daarnaast geven onze hoveniers u graag advies over verzorging van planten, bomen en struiken voor de zomer- en winterperiode. 

Gazon
Geen omkijken meer naar een optimaal verzorgt gazon… wie wil dat nou niet? Wij verzorgen, eventueel in combinatie met uw tuinonderhoud, het onderhoud van uw gazon. Dit kan een frequente maaibeurt zijn gedurende het seizoen of onderdeel zijn van de voorjaar- en/of najaarsbeurt. Bij de voorjaar- en/of najaarsbeurt zorgen we ervoor dat het gras geverticuteerd word. Dit zorgt ervoor dat het mos en de dode grassen weggehaald worden en het gras meer lucht krijgt om het regenwater op te nemen en af te voeren.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor het onderhoud van uw tuin? Neem dan contact met ons op!

Stacks Image 281