Aanleg

Het aanlegtraject.
Na het ontwerp van uw tuin is het tijd om aan de slag te gaan met de aanleg van uw tuin. De aanleg kan ook gerealiseerd worden met een ontwerp dat wij niet zelf getekend hebben, we bespreken dan eerst het ontwerp voordat we dit om gaan zetten in een aanlegtraject. Het gehele traject van de aanleg wordt voor u verzorgd door Hoveniersbedrijf Hans Knol. Er is voor elk traject een voorman hovenier beschikbaar; bij hem kunt u dan ook terecht voor vragen.

Bestrating.
Wilt u uw tuin opnieuw bestraten met bestaande of nieuwe stenen? Wij bieden een ruim assortiment aan sierbestrating. Ook voor bedrijven en instellingen verzorgen wij het bestraten van pleinen en parkeerterreinen.

Bouwelementen.
Veranda’s, overkappingen, speelelementen en tuinhuizen, wij bieden een breed assortiment aan standaard bouwkundige elementen. Deze kunnen wij leveren zodat u deze zelf opbouwt, maar wij kunnen deze ook voor u komen plaatsen. U vind ons assortiment aan bouwelementen in onze webshop; www.tuinvoordeelwinkel.nl.

Tuinverlichting.
Een sfeervolle tuin kan niet zonder tuinverlichting. Wij adviseren, leveren én verzorgen de aansluiting van sfeervolle verlichtingsarmaturen.

Vijver.
Er zijn verschillende vijvers voor aanleg beschikbaar. Kiest u voor de natuurlijke vijver met keien, vijverbeplanting en laat u graag de natuur zijn werk doen? Of houd u juist van een moderne vijver met een leisteen afdekrand en een pomp? Alles is mogelijk. Uiteraard is dit uit te breiden met vijververlichting zodat u ook in het donker uw vissen kunt zien zwemmen.

Automatische beregening.
Optimaal gemak! Gedurende het zomerseizoen niet meer urenlang met de tuinslang door de tuin. Wij adviseren en installeren uw beregeningsinstallatie op professionele wijze zodat uw beplanting ook in de zomer precies genoeg water binnenkrijgt.

Bekijk ons fotoalbum voor een greep uit gerealiseerde trajecten.