Beregening

Beregening

Vooral in het droge seizoen is het een heel gesleep met slangen en sproeiers om alles een sproeibeurt te geven. Door een goed aangelegde beregeningsinstallatie kan er jarenlang onbezorgd worden genoten van de tuin en bespaart het u naast een hoop moeite ook kostbaar water. Planten profiteren optimaal door de juiste hoeveelheid water op de juiste plaats en worden niet meer beschadigd door uw tuinslang.

Onzichtbaar weggewerkt
Waterleidingen worden onder de grond gelegd en zijn dus onzichtbaar, verder kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van zogenaamde pop-up sproeiers. Deze worden ingegraven en komen alleen tevoorschijn tijdens het beregenen en daarna verdwijnen ze weer in de grond.

Automatisering
Indien gewenst kan de installatie worden geautomatiseerd. En het is mogelijk om hieraan een vochtvoeler toe te voegen. Handig als u bijvoorbeeld op vakantie bent of er tussendoor liever niet steeds aan wil denken.  Naast dat het handig is bespaart u ook nog eens tijd en stroom.

Bloempotten water geven
Het is mogelijk om een aftakking te maken naar bloempotten die op het terras staan, zo krijgen ook uw bloempotten voldoende water.

Ook voor ùw tuin
Of het nu gaat om een grote of een kleine tuin, om een dakterras of een balkon. Wij hebben altijd een professionele oplossing voor u. Met weinig materialen kunt u al een groot resultaat bereiken. Bel 0332982312 of mail naar info@hansknol.nl voor meer informatie.